Cornelia Fischer © 2009

Kropp och själ i balans -
Livet ges en andra chans"

C.Fischer 2008

 Hem


           Qi kraft och energi

Akupressur
Akupressur är en välgörande och mycket behaglig behandlingsform. Akupressur upplevs ofta bra för olika tillstånd av värk, stress, mag och tarm -besvär, trötthet, rygg -led -och muskel-besvär, menstruationsbesvär, PMS, svullnader, oro och sömnproblem.
Akupressören arbetar liksom akupunktören, men utan nålar. I kroppen känner vi till flera olika system; t ex nervsystem, blodcirkulation och hormonsystem. Behandlingarna påverkar energin och flödet i kroppen, och bidrar till att blodgenomströmningen och endorfin- tillströmning ökar och bidrar till den eftersträvansvärda läkning av obalansen som bidrar till värken, sömnlösheten eller orostillståndet som patienten sökt för. Som patient ligger du skönt nedbäddad under hela behandlingen på rygg, med kläderna på. Klä dig gärna i mjuka och bekväma kläder.

Hur många behandlingar kan behövas?
Man får direkt effekt av en behandling, har du haft din obalans länge krävs det ofta en serie behandlingar, för att tillståndet skall kunna behandlas med varaktigt resultat. Märker du ingen bättring efter 1-3 behandlingar så är det ofta ingen ide att fortsätta med fler gånger. En kombination av öronakupunktur och akupressur vid samma tillfälle ger ofta en effektivare behandling av tillståndet.
Behandlingstid 90 minuter.